Videoland OnlyFans! geeft inzicht hoeveel er mee verdiend wordAls je het over een makkelijke en snelle manier van geld verdienen hebt, dan heb je het over ''only fans'' documentaire geeft inzicht hoeveel Het meest innovatieve en snelst groeiende ''social media'' platform, van dit moment, Torenhoge salarissen worden er verdiend op dit nieuwe ''social media'' platform, bedragen van 1 miljoen dollar binnen 24 uur werden er al aan verdiend door bekende influencers in Amerika, zoals Bella Thorne en Tana Mongeau, De website waarop je sexy en onschuldige foto's en video's kunt delen aan anderen en ze tegen betaling kunt kijken, is hotter dan hot, maar hoe werkt dat nou eigenlijk? En hoe anoniem is deze nieuwe trend? Daar krijg je antwoord op, want Videoland komt hier met een documentaire over, In de documentaire die nu te zien is krijg je een kijkje achter de schermen van dit nieuwe fenomeen en zie je hoe je makkelijk geld kunt verdienen door het delen van je eigen content, maar is het echt zo makkelijk om een sexy pose te trekken en er een foto van te maken? Of komt er toch meer bij kijken? En wat vindt de directe omgeving nou van deze app? Dit alles komt in de documentaire van only fans aan bod, bekende Nederlandse namen die te zien zijn in deze documentaire:


OnlyFans Uncovered nu op Videoland: Wat moet je weten over deze documentaire?


Leroy (23)

Leroy was er direct bij toen dit nieuwe online platform in 2017 in Nederland werd gereleased, hij startte direct goed op het platform, want hij had al een miljoen Instagram volgers, veel van deze volgers namen een subscription op zijn account, waar Leroy sindsdien flink veel geld mee verdient, zo behoort hij anno 2020-2021 tot de 5% van de bestverdienende creators op de website, met inkomsten van tussen de 30k en 45k per maand.


Bhad Bhabie (21)

Bhad is geboren in Engeland. haar familie is gevlucht uit Iran en vestigde zich in Engeland, Al op 16 jarige leeftijd begaf Bhad Bhabie zich op Youtube en Instagram, zij werd destijds vooral gevolgd vanwege haar funny en fitness video's, maar bouwde dat later uit naar de only fans website, inmiddels is zij ook daar groot en hoort ook zij tot de meest succesvolste creators op het online platform.


Sheena (31)

Sheena werkt fulltime voor zichzelf op OnlyFans, zij doet dit werk nu een jaar en voorziet beginners op het platform van advies. Sheena heeft intussen een aardige fanclub opgebouwd deze kreeg een boost na de Playboy reportage, waardoor ze nu al meer dan 500 betalende fans heeft op het platform.


Roos (20)

Roos doet haar social media werk op haar slaapkamer in haar ouderlijk huis en heeft ook wel eens een hotelkamer met een vriendin gehuurd, die daar dan foto’s en filmpjes van haar heeft gemaakt, Roos zit nu een half jaar op account en is nu al haar grenzen aan het verleggen, haar content wordt steeds seksueler, maar daar heeft ze zelf geen moeite mee, voor Roos is het contact met haar fans een groot deel van haar succes. Ze is populair door de 'girlfriend experience' die ze haar fans biedt, voor 250 tot 750 euro per maand kunnen deze dan een maand lang onbeperkt met haar chatten en videobellen.


Marvin (31)

Sinds de coronacrisis verdient Marvin alleen nog maar geld met het snelst groeiende social media platform. Hij woont bij zijn moeder, die er geen moeite mee heeft dat Marvin veel van zichzelf laat zien, van seks met mannen op alle manieren die je maar kunt bedenken Marvin doet het allemaal zijn moeder wilt alleen niet dat die video's in haar huis gemaakt worden, al het geld wat Marvin met die video's en foto's verdient, spaart hij op om binnenkort af te reizen naar zijn grote liefde in Mexico. Marvin leerde hem kennen via de PPV (pay per view) chat en gaat hem dan dus echt voor het eerst zien in het echt zien, Spannend.


Dennis (26)

Ken je Dennis nog, van het laatste seizoen Temptation Island? We schreven er al eens over, maar ook Dennis is sinds korte tijd heel veel actief op de, only fans website in de documentaire zie je hoe hij zich samen met zijn vrienden klaarmaakt voor zijn première van zijn account zal hij direct flink gaan verdienen, of valt het nog tegen? om dit te bereiken.


Server IP: 54.177.117.207