Ferry Doedens voortaan naakt voor de camera op OnlyFans

Ferry Doedens OnlyFans

Toen het account van Ferry Doedens op OnlyFans account eenmaal uitlekte, was er voor hem geen weg meer terug.

Dus besloot hij om dinsdag avond aan te schuiven bij RTL Jinek om zijn verhaal te doen, zo vertelde de ex GTST acteur en zanger de reden waarom hij een account heeft aangemaakt.


Er was volgens hem geen weg maar terug. ''ik heb het account zelf aangemaakt en dit is zeker mijn eigen keuze geweest''


Ik zie het zelf als creatief ondernemen aldus Ferry, dit betekent overigens niet dat heftige reacties hem niet raken, maar daar krijg ik juist motivatie van.


Ik moet zeggen dat ik er best wel plezier in heb, en het levert me een leuke boterham op, zijn openhartige uitleg oogst in ieder geval veel bewondering op onder kijkers van Jinek.


Naast het feit dat hij een nieuwsgierig type is en vaker in het nieuws kwam om deze reden, was er ook een andere reden om op OnlyFans te gaan vertelde hij.


Zoals je misschien wel weet, werd hij onlangs ontslagen bij Goede tijden slechte tijden, daardoor moest hij op zoek gaan naar een andere manier om geld te verdienen, meer over de anonymous van de website vind je hier.


Ik had geen plan en heb ook gewoon een huur die betaald moet worden vertelde hij in het programma.


Toen was de keuze voor een account al snel gemaakt, op het snelst groeiende social media platform van dit moment kunnen fans geld betalen om exclusieve content te zien van hun favoriete celebrities en influencers, zoals Belle Delphine.


Wat je allemaal moet weten voor je je eigen profile maakt, en wat de website van only fans allemaal van je nodig heeft zoals je bank gegevens en je adres, kun je hier vinden.