Fabiola volkers gaat een stapje verder op haar OnlyFans account!

Fabiola Volkers ''temptation island'' is niet verlegen om een spannende foto op haar instagram te delen maar op haar OnlyFans account laat de social media ster al helemaal niks meer aan de verbeelding over.
 
Wie de social media ster in een sexy lingerie outfit wilt zien, hoeft alleen maar een abonnement te nemen op haar account.


Vanaf een kleine 20 euro per maand kun je al haar spannende foto’s en video’s al zien, online wist men te achterhalen dat ze al ongeveer zo een 4500 abonnees heeft.


Als al die fans 20 euro betalen, zou ze dus zo’n slordige €52.500 per maand verdienen aan haar 4500 abonnees, ze is namelijk na een Instagram profiel nu ook een OnlyFans account begonnen.


Dit snelst groeiende online social media platform wordt met name gebruikt door dames en heren die 18+ materiaal van zichzelf delen met hun fans, en is te vergelijken met Snapchat, wanneer de site does pay you, kun je hier lezen.


And see who paid you, kun je hier lezen, een abonnement op haar account kost ongeveer 20 euro per maand, en kan betaald worden met credit card maar het internet zou het internet niet zijn als er niet al de nodige beelden en videos gelekt zijn.


Vooral op het social media platform Reddit regent het al stiekeme voorproefjes en voorbeelden uit de collectie van haar profiel, dit is echter veel voorkomend omdat de meest populaire modellen dit medium gebruiken om zich zelf te promoten.


Op de meest recente foto vond de mooie blondine het nodig om even haar jurkje omhoog te trekken na een bezoekje aan de supermarkt.


Je kan haar sexy vulgair en talentvol noemen of goedkoop, maar Fabiola Volkers zal er allemaal niet zo wakker van liggen.


Ze staat namelijk precies in de spotlights en dat is ook precies waar ze wil staan, en dat levert haar een aardige cent op ook, zo is een simpel rekensommetje makkelijk te maken.


De blonde social media ster ''temptation island'' telde afgelopen week op haar Instagram account 589k volgers. en haar 2e instagram account telde ruim 50k volgers.


Op haar profiel gaat ze nog een flinke stap verder dan we al van haar gewend zijn en kun je haar echt vanuit alle pikante hoeken bekijken.


De content op haar account beloofd zo pikant te zijn, dat ze hoopt dat mensen bereid zijn daar flink voor te betalen.


Achter iedere account en zo ook achter die van haar zit namelijk een speciale betaal module achter, waar je voor ongeveer 20 euro per maand, toegang krijgt tot al haar pikante foto’s en video’s.


Toch niet gek bekeken om haar Instagram volgers te verwijzen naar haar speciale profiel.


Zo kwam de ''temptation island'' ster onlangs met haar account onder de aandacht en deelt hier behoorlijk spannende foto’s en video’s van zichzelf, Op dit snelst groeiende online social media platform en blijkt daar ook nog eens heel goed aan te verdienen met haar 4500 abonnees.